LinkedIn

Få tilgang nå

LinkedIn er i dag det største profesjonelle nettverk som brukes i næringslivet.

Man kan si det er et nærmest obligatorisk verktøy å bruke når man er på jobbjakt og for å knytte til seg nye kontakter i næringslivet. I Norge brukes LinkedIn av over 1,3 millioner medlemmer.

LinkedIn benyttes av brukere til å bygge opp et større profesjonelt nettverk, søke etter ledige stillinger og for å følge ulike bedrifters LinkedIn sider.

På LinkedIn utlyses det daglig jobbannonser for svært mange spennende stillinger.

Det å ha en profil på LinkedIn gjør det mye enklere for deg å ta direkte kontakt med arbeidsgivere eller andre medlemmer for å formidle din interesse for nye jobbmuligheter.

En profesjonell og informativ LinkedIn profil gjør det også mye lettere for arbeidsgivere og rekrutteringsansvarlige å søke seg frem til din profil slik at de kan kontakte deg for spennende jobbmuligheter.

På disse sidene vil du lære å bygge opp en profesjonell LinkedIn profil slik at du presenterer deg på en best mulig måte i forretningslivet og i arbeidsmarkedet.

Vi viser deg også hvordan du bruker de enkelte funksjonene på LinkedIn for å skreddersy siden din etter dine ønsker og behov, og særlig hvordan du kan bruke LinkedIn sidene til å gi deg et større konkurransefortrinn i jobbsøkerprosessen.

Få tilgang nå