Intervjuer

Få tilgang nå

Gratulerer! Du har blitt innkalt til intervju. Endelig får du sjansen til å vise deg frem for en arbeidsgiver eller rekrutteringsansvarlig - vise hvem du er og hva du kan. Ikke minst får du anledningen til å briljere foran den eller de som intervjuer deg. Det at du er kalt inn til intervju skal du ta som et tydelig signal om at du vurderes som en sterk kandidat til stillingen.

Når du blir innkalt til intervju skal du glede deg, være glad og stolt. Et intervju er ikke noe å være nervøs for. Med gode forberedelser, positiv holdning, energi og motivasjon vil du kunne gå helt til topps i jakten på drømmejobben.

Tenk på det slik; Bedriften eller rekrutteringsrådgiveren ønsker å møte nettopp deg i konkurranse med mange andre søkere på stillingen. De vil gjerne møte deg for å bli bedre kjent med deg som person og for å høre nærmere om din erfaring og kompetanse.

Bedrifter som rekrutterer har et enkelt mål: De ønsker å ansette personer som kan tilføre bedriften noe svært verdifullt; større lønnsomhet og mer kompetanse. De ser etter kandidater som vil passe inn i deres bedriftskultur som en god og lojal ansatt.

I denne delen av KarriereWeb bruker vi all den erfaring og kompetanse vi har bygget opp over lang tid som intervjueksperter. Vi vil gi deg alle de beste rådene og veiledning for at du skal gjøre det best mulig på et intervju. Vi vil lære deg nøyaktig hvordan du skal forberede deg før et intervju, hvordan du skal opptre under et intervju og hva slags type spørsmål og utfordringer du skal kunne håndtere i løpet av intervjuet.

Med denne kunnskapen og den rette personlige innstillingen vil du gi deg selv et stort konkurransefortrinn fremover de andre kandidatene som søker på den samme stillingen.

Få tilgang nå